четвъртък, 6 октомври 2016 г.

Детски кът сръчни ръце, умна глава

Представяме ви разработения от нас детски кът "Занимателни игри за сръчни и умни деца"                                                                    вижте оферта тук


1. Детският кът, който предлагаме, е идеален за хотели, кафе-сладкарници, ресторанти и др., които желаят децата на техните гости да имат интересно занимание. Нашите детски кътове може да бъдат инсталирани на съвсем малко място 160х200 см. и е нужно място за начертаване на дама около 8 кв.м. Когато детският кът се намира във вътрешно помещение, дамата може да се изпълни като се нарисува върху подовата настилка с лесноизтриваеми бои или самозалепващи лепенки или като се нареди от предварително изрязани елементи от подходящ материал (пвц настилка).

2. Детският кът включва следните игри:

- игра 1: занимателна игра с интересни гатанки и стикери с картинки с отговорите;
- игра 2: направи си сам самолет от хартия и го оцвети;
- игра 3: игра на дама (играта не се заплаща отделно, предвидено е тази подвижна игра да е като допълнение към игра 1 или игра 2). Ако мястото за изпълнение на детския кът не позволява, дамата може да не се изпълнява и да се махне и от рекламното пано.

Детския кът може лесно да се обслужва от 1 човек.
3. Нужни материали за работа на детския кът:
- рекламно пано на винил с размери 140х110 см.
- необходими са също така: мокет или друга мека настилка, помощни масички и възглавнички (по възможност на мястото и преценка на изпълнителя).- когато детския кът е във вътрешно помещение, е нужно елементите за дамата да бъдат изпълнени с лесноизтриваеми бои или самозалепващи лепенки, или изрязани от пвц настилка и наредени.

4. Материали за игрите

4.1. Всеки комплект за игра 1 включва: занимателна игра с гатанки на лист хартия А4 двустранно + лист с 20 бр. цветни стикери. Игрите се предлагат в 5 различни варианта на български език и в 5 варианта на руски език (при заявен интерес, има възможност да се поръчат и на следните езици: английски, френски или испански).

4.2. Другата игра на детския кът е направа на самолет от хартия, за което ние предоствяме разпечатка на модела на самолета на подходяща хартия. При възможност на изпълнителя, може сам да си размножни нужните бройки.


4.3. За играта дама предоставяме схема за начертаване (без заплащане).


За всички игри еднократно провеждаме безплатен инструктаж - обучение на един човек за провеждане на игрите.

5. Времетраенето на еднократна игра на 1 дете в детския кът е 40-50 мин. Различните варианти на игрите позволяват едно дете да играе минимум 5 пъти различни игри в детския кът.

Игрите са защитени с авторски права. В тях са използвани гатанки и игри от книги на “Даита” ЕООД.
За контакти: Весела Ангелова - daita@abv.bg
Вижте нашата оферта за доставяне на материали за детски кът тук.
Поръчайте оферта за цялостно организиране на детски кът от тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар