четвъртък, 6 октомври 2016 г.

Курсове и семинари за родители и учители

ПОКАНА
СКАЙГЕЙМС
организира в София:
1. Еднодневен съботен семинар с практични уроци на тема:
Изкусно преподаване, техника и обучение чрез интелигентни детски игри


Семинарът ще бъде воден от Ангел Ангелов - автор на системата с Интелигентни подвижни и логически игри. Семинарът е платен - 15 лв. на участник. Участниците ще получат материали с основните игри и грамота за участие. Желаещите може да заявят участие по ел. поща daita@abv.bg, след което ще получат указание за дата и място.
За провеждане на семинар в друг град или в собствено място е необходимо желаещите да oрганизират зала и да поемат разноските на лектора.


2. Практичен курс за придобиване на техниката на преподаване по системата за интелигентни игри за начални и основни ученици


Курсът е месечен (8 дни), целодневен, съботно-неделен. Участието се плаща предварително - 100 лв. (за да може да се резервира салона). Половината от занятията ще се провеждат на външна площадка. Всички завършили курса ще получат удостоверение - грамота. Желаещите може да заявят участие по ел. поща daita@abv.bg, след което ще получат указание за дата и място.

За провеждане на семинар в друг град или собствено място е необходимо желаещите да организират зала и да поемат разноските на лектора.
Приложимост на придобитите умения от курса ще имат хората, изпълняващи или стремящи се към следните длъжности в обществото: тим билдинг организатори, организатори на екипи, детски учители начални ученици; учители детски градини; учители основно училище, преподаватели на курсове, преподаватели средно училище, преподаватели висши училища, ръководители на дружества/групи, аниматори детски кътове, родители ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар